Οικοσελίδα » ΜΕΛΗ Ε. Γ. Κ. » Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι επίσημα εγγεγραμμένο στο μητρώο Πανεπιστημίων του Υπουργείου Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου του Κράτους και προσφέρει πλήρως αναγνωρισμένα προγράμματα πτυχιακού (Bachelor Degree), μεταπτυχιακού (Master Degree) και διδακτορικού (Ph.D) επιπέδου.

Σήμερα, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αποτελεί την κορυφαία επιλογή για χιλιάδες νέους από την Κύπρο, την Ελλάδα και την Ευρώπη. Δομημένο με βάση τα Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα πρότυπα, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ολοκληρωμένη μόρφωση που εξασφαλίζουν την προσωπική και επαγγελματική καταξίωση των φοιτητών και αποφοίτων μας.

Η νέα πανεπιστημιούπολη μπορεί να δεχθεί μέχρι και 7,000 φοιτητές και αποτελείται από υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια, αμφιθεατρικές αίθουσες διδασκαλίας, ιδιόκτητα φοιτητικά διαμερίσματα και χώρους ψυχαγωγίας.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου βρίσκεται στη Λευκωσία που είναι η πρωτεύουσα της Κύπρου. Η Λευκωσία είναι η μεγαλύτερη πόλη του νησιού και θεωρείται κέντρο οικονομικής και πολιτιστικής δραστηριότητας.


Μέλος του μεγαλύτερου διεθνούς Πανεπιστημιακού Οργανισμού

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι μέλος του μεγαλύτερου Διεθνούς Πανεπιστημιακού Οργανισμού Laureate International Universities, το οποίο αποτελείται από 43 πανεπιστήμια που λειτουργούν σε 21 χώρες με σύνολο 600,000 φοιτητών, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει μια άλλη διάσταση στην κινητικότητα των φοιτητών, μέσω διαφόρων προγραμμάτων ανταλλαγής.

 

Στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο η ανώτατη διάκριση των ECTS Label της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το πρώτο και μοναδικό ίδρυμα από τα δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια σε Κύπρο και Ελλάδα που κατακτά το ECTS Label. Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης η οποία απονεμήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζοντας μέσω αυτής της διαδικασίας τις άριστες επιδόσεις του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου. Με αυτή την Ευρωπαϊκή αναγνώριση το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο συγκαταλέγεται στα 40 Πανεπιστήμια που κατέχουν το ECTSLabel σε όλη την Ευρώπη.

Σύνδεσμος: www.euc.ac.cy

 

 

 

 

Not Logged In

 


 

EOC Calls

June 2016
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
June 2016

Photo Gallery